top of page
AIRCO SERVICE
Airco service Garage Geerardyn

Airco Service in Merksem en Schoten

Airco onderhoud Garage Geerardyn

Airco-onderhoud

Komt er te weinig koude lucht door de ventilatie? Komt een onaangename geur je tegemoet als je de airco opzet? Herkenbaar? Dan wordt het tijd om de airco service van Garage Geerardyn in te schakelen! Wij zorgen voor een maximale prestatie van je airco.

de pro van een goed werkende airco

De pro van een goed werkende airco

Niets zo aangenaam als de airco opzetten in een snikhete wagen. Maar dat is niet het enige voordeel van een goed werkende airco. Het vergroot ook de veiligheid achter het stuur en maakt chauffeurs minder vermoeid. In de zomer houdt airco je auto fris, in de winter hou je vocht buiten en voorkom je aangedampte of bevroren autoruiten.

aircosysteem jaarlijks onderhouden Garage Geerardyn
Laat je aircosysteem jaarlijks onderhouden

Wist je dat je airco jaarlijks tot zo’n 10% koudemiddel verliest? Dit zorgt niet alleen voor de koeling, ook voor de smering van de airco. Een jaarlijks onderhoud van je airco voorkomt defecten of grote schade aan je airco-systeem. Garage Geerardyn heeft altijd R134a EN 1234yf gas voorhanden.

Wat houdt onze airco service in?

  • Legen

  • Vacumeren

  • Lektest uitvoeren

  • Diagnose stellen

  • Koudemiddel hervullen

  • Olie met fluo (voor sneller lekkage’s te vinden)

footer Garage Geerardyn

CONTACTEER ONS

Kan jouw airco een verfrissende onderhoudsbeurt gebruiken? Hou het koel tijdens de zomer en contacteer onze airco service in Merksem of Schoten voor een afspraak!

bottom of page