top of page
CAR DETAILING
Car detailing Garage Geerardyn

Car detailing in Merksem en Schoten

Car detailing Garage Geerardyn

Car detailing laat je wagen tot in de kleinste details schitteren 

Met car detailing brengt en houdt Garage Geerardyn je auto in topconditie. Car detailing omvat een luxe handwas, interieurreiniging en het polieren van auto’s. We reinigen je auto met de hand, pakken hardnekkig vuil aan en herstellen kleine beschadigingen. De lak en het interieur krijgen een bescherming, zodat deze er langer als nieuw uitzien. Het eindresultaat: je wagen lijkt net uit de showroom te rijden.

Luxe handwas

Luxe handwas

Een luxe handwas van je auto gaat zoveel verder dan een gewone wasbeurt. We reinigen je auto grondig met de hand, zonder krassen of schade aan je wielen. Elk plekje krijgt de nodige aandacht. Hiervoor werken we met hoogwaardige, pH-neutrale reinigingsproducten. Van de velgen tot insecten op de motorkap - niets ontgaat ons aandachtige oog. Drogen doen we met zachte doeken en lauwwarme lucht, zodat lelijke watersporen geen kans krijgen.

Interieurreiniging

Niet alleen de buitenkant, ook het interieur ondergaat een grondige behandeling - van het stofzuigen van bekleding en matten, tot het reinigen van ramen, deuren, cockpit en zetels. Ook vlekken, hardnekkig vuil en onaangename geuren verdwijnen bij een interieurreiniging van auto’s.

Interieurreiniging
Polieren auto

Polieren van auto's

Om de lak van je auto echt te laten stralen, is polieren de volgende stap. Met speciale polijstmiddelen verwijderen we kleine krasjes, oxidatie en doffe plekken. Als finishing touch brengen we een hoogwaardige wax aan, die voor een schitterende glans zorgt en je lak langdurig beschermt.

Car detailing Garage Geerardyn

CONTACTEER ONS

Maak een afspraak voor car detailing bij Garage Geerardyn, specialist in luxe handwas, interieurreiniging en polieren van auto’s, in Merksem, Schoten.

bottom of page